Huawei Wireless Mouse GT ufukta gözüktü

mmn

Huawei’nin yeni ürünü Wireless Power Consortium veritabanında görüldü. Ürün Huawei Wireless Mouse GT olarak adlandırılan bir oyun faresi.

Huawei, ABD yasağının aldığı büyük darbenin ardından diğer sektörlere yönelmek zorunda kaldı. Sektör farklılığı demek yanlış olur, diğer teknolojik ürünlere yöneldi demek daha doğru. Çin devinin odaklandığı alanlardan biri bilgisayarlar ve ilgili cihazlar. Zaten kendi monitörünü ve klavyesini satıyor ve şimdi de kablosuz şarjı destekleyen bir oyun faresi satmaya başlayabilir.

Huawei Wireless Mouse GT ufukta gözüktü

Wireless Power Consortium veritabanında bir Huawei bilgisayar faresine rastlanıldı. Listeye göre giriş cihazı Huawei Wireless Mouse GT olarak adlandırılıyor ve AD21 model numarasına sahip.

Ekteki görüntü, farenin siyah mat bir yüzeye ve oyun farelerine benzer bir tasarıma sahip olduğunu göstermektedir. Ortada iki düğmeyle birlikte bir kaydırma tekerleği vardır. Ayrıca farenin, tasarımın V-parçası için kullanılan plastik türüne göre RGB ışıklarına sahip olduğuna inanıyoruz.

Huawei Kablosuz Fare GT, Qi kablosuz şarjı destekler ve herhangi bir Qi kablosuz şarj matı / pediyle çalışmalıdır.

Huawei’nin bu oyun faresini ne zaman duyuracağını ve küresel olarak duyurulacağını bilmiyoruz. Ayrıca, telefonlar için kendi kablosuz şarj pedlerine sahipken, kablosuz şarj mouse pad’i yok. Aslında Vmall’da listelenen bir üçüncü taraf ürünleri yer alıyor, ancak mouse pad’in sadece küçük bir kısmı şarj alanı olarak imkan tanınıyor. Belki de Huawei Wireless Mouse GT duyurulduğunda uygun bir kablosuz şarj mouse pad’i alacağız.

Apple TV 4K için tarih değişikliği