OnePlus 8T performans tersinde ortaya çıktı

OnePlus 8 Pro

OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli 8T Geekbench testinde ortaya çıktı. İşte OnePlus 8T hakkındaki ilk detaylar.

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan OnePlus geçtiğimiz günlerde Nord isimli modelini satışa sunmuştu. Şimdiye kadar hep Apple gibi üst segment modeller üreten Çinli şirket, tarihinde ilk defa orta segment bir model ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıktı.

OnePlus Nord’un satışa sunulmasının ardından gözler şirketin bir sonraki amiral gemisi modeli olan 8T’ye çevrildi.

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere OnePlus her yıl iki amiral gemisi modeli ile karşımıza çıkıyor. Hatırlanacağı üzere bu yılın başlarında OnePlus 8 modeli satışa sunulmuştu. Şimdi ise sıra 8T modeline geldi.

OnePlus 8T Geekbench’de gövde gösterisi yaptı

Çinli üretici T serisindeki modellerini genel olarak Ekim – Kasım ayı gibi satışa sunuyor. Dolayısıyla OnePlus 8T’nin tanıtımına da 1 ya da 2 ay gibi bir süre kaldı diyebiliriz. Elbette koronavirüs salgını sebebiyle bir gecikme yaşanmazsa.

oneplus 8t

Hali hazırda Çinli şirketin OnePlus 8T için tüm hazırlıklarını bitirdiği zaten biliniyordu. Nitekim 8T geçtiğimiz gün Geekbench performans testinde adeta gövde gösterisi yaptı.

Tek çekirdek testinden 912 puan alan telefon çok çekirdek testinden ise 3288 puan almayı başardı. OnePlus’ın yeni amiral gemisi modelinin özellikleri muhtemelen önümüzdeki günlerde netleşecektir. Lakin genel kanı 8T ve 8T Pro’da SD865+ yonga seti kullanılacağı yönünde.

Beklenen özellik MIUI 12 ile geri dönüyor