OnePlus 7T Pro McLaren Edition stokları 60 saniyede tükendi!

oneplus 7t pro mclaren edition 2

Çin’in başarılı akıllı telefon üreticilerinden biri olan OnePlus geçtiğimiz gün satışa sunduğu 7T Pro McLaren Edition saniyeler içerisinde tükendi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Üst segment için geliştirdiği modellerle isminden söz ettiren OnePlus, son olarak 7T Pro modelini tanıtmıştı. OnePlus 7T Pro için hazırladığı McLaren Edition versiyonunu ise geçtiğimiz gün satışa sundu. Çin ile aynı anda global pazarda da satışa sunulan modelin stokları saniyeler içerisinde tükendi.

OnePlus’ın Weibo hesabı üzerinden yapılan açıklamada, McLaren Edition stoklarının 60 saniye içerisinde tükendiği belirtildi. Elbette burada stok miktarı hakkında bir açıklamada bulunulmadı.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. 7T Pro McLaren Edition gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 855+’dan güç alıyor. Sistemini 12GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 256GB.

30W’lık hızlı şarj desteğine de sahip olan model 90Hz’lik 6.67 inçlik ekranıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca 7T Pro’da dikey olarak konumlandırılmış 48MP ana kameraya eşlik eden 3’lü ana kamera modülü yer alıyor.

Mi Note 10 tanıtıldı! İşte özellikleri