OnePlus Türkiye satıcısı ve teknik servisi belli oldu!

OnePlus Türkiye

OnePlus’ın 7T ve 7T Pro modellerini Türkiye’de satışa sunmasının ardından OnePlus Türkiye satıcısı ve teknik servisi de bugün belli oldu.

Telefonları ile ünlü OnePlus, uzun zamandır Türkiye pazarına giriş yapmamıştı. Sürpriz bir şekilde Hepsiburada.com üzerinde geçtiğimiz günlerde satışa sunulan OnePlus 7T ve 7 Pro modellerinde yer alan OnePlus Türkiye garantili ibaresi, firmanın resmi olarak ülkemize girdiği söylentilerini ortaya çıkarmıştı. Ancak işin aslı bugün Türkiye’de OnePlus 7T alanlar sayesinde ortaya çıktı.

OnePlus 7T’nin kutusun içerisinden çıkak KVK garanti belgesinde satıcı şirket “Sar Elektronik Gıda Day. Tük. Mal. San. Tic. Ltd. Şti.” olarak ve ithalatçı firma ise, “Nile Danışmanlık ve İletişim Prodüksüyon San. ve Tic. LTD. ŞTİ” olarak görünüyor. Yani OnePlus’ın resmi olarak Türkiye pazarına girdiğini söylemek bu aşamada doğru olmaz.

Ancak Hepsiburada.com üzerinden satın alınan OnePlus 7T veya 7T Pro’nun garanti konusunda KVK’nin arkasında olduğunu söyleyebiliriz.

OnePlus Türkiye

OnePlus 7T‘de 6.5 inç büyüklüğünde 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. 402 PPI yoğunluğuna sahip olan bu ekran HDR10+‘ı destekliyor. 90 HZ ekran tazeleme hızı ile gelen bu ekran akıcı ve yumuşak bir deneyimi sunuyor. İşlemci bölümünde Qualcomm’un Snapdragon 855 Plus yonga seti yer alan bu telefonda 8 GB RAM bulunuyor.  128 GB UFS 3.0 dahili depolama birimi ile kullanıcılarını fazlasıyla tatmin eden telefonda hızlı şarj olarak Warp Charge 3.0 kullanılıyor.

iPhone 13 kamerası ile nefes kesiyor!

Telefonda 48 Megapiksel f/1.6 + 2x optik zoom yapabilen 12 Megapiksel telefoto + 117 derecelik geniş açılı 16 Megapiksel kamera yer alıyor. 720p 960 FPS slow-motion çekim yapabilen bu arka kameralara 16 Megapiksellik ön kamera eşlik ediyor.