OnePlus 7 duvar kağıtları burada!

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 duvar kağıtları bugün XDA Developers’ta yayınlandı. Biz de sizler için yüksek çözünürlüklü OnePlus 7 duvar kağıtlarını bir araya getirdik.

Çin’in yükselen yıldızı OnePlus firması dün merakla beklenen amiral gemisi modeli OnePlus 7 ile karşımıza çıktı. Özellikleri ile beğeni toplayan bu modelin biz de duvar kağıtlarını sizler için bir araya getirdik.

Telefonda 6.2 inç büyüklüğünde Full HD 60 HZ tazeleme oranında AMOLED ekran yer alıyor. Damla çentik yapıda olan bu ekran 19.5:9 oranına sahip. Gücünü Qulacomm’un Snapdragon 855 yonga setinden alan telefona 6 GB RAM eşlik ediyor.

128 GB dahili depolama birimine sahip telefonda 48 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera + 8 Megapiksel çözünürlüğünde ikinci kamera eşlik ediyor. Telefonun ön bölümünde ise 16 Megapiksellik kamera bulunuyor.

Galaxy Note 10 benchmark testinde göründü!

4.150 mAh kapasiteli bataryadan beslenen telefonda 30W Warp Charge (hızlı şarj) yer alıyor. Ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ile gelen telefonda 3.5mm kulaklık girişi ve 5G yer almıyor. Kutusundan Oxygen OS tabanlı Android 9.0 Pie ile çıkan telefon 550 dolar fiyat etiketine sahip.

OnePlus 7 duvar kağıtları indir!

OnePlus 7 duvar kağıtlarıDiğer duvar kağıtları için lütfen sayfa değiştiriniz.