OnePlus 6’nın Çıkış Tarihi Resmen Açıklandı

OnePlus 6

Qualcomm’un yeni yonga seti Snapdragon 845’ı kullanacak telefonların listesi geçtiğimiz yılın son günlerinde internete sızdırıldı. Bu listede OnePlus’ın yeni amiral gemisi de yer alıyordu. Bu listede yer alan bilgiler, OnePlus 6 adını taşıyan telefonun Snapdragon 845 kullanacağını ve haziran ayında satışa çıkacağını ortaya çıkarmıştı.

OnePlus 6, haziran ayında çıkacak ve Snapdragon 845 kullanacak

Telefon üreticileri genelde bu tür sızıntıları görmezden gelse de OnePlus CEO’su farklı bir yol izledi ve bu sızıntıda yer alan bilgilerin doğru olduğunu söyledi. Böylece OnePlus 6’nın haziran ayında çıkacağı resmiyet kazandı. Ayrıca telefonda Snapdragon 845 yonga seti kullanılacağı da kesinlik kazandı.

CNET’e konuşan OnePlus CEO’su Pete Lau, yeni amiral gemileri için Snapdragon 845’ten başka yonga seti düşünemediklerini söyledi. OnePlus telefonlarının piyasadaki en üst düzey amiral gemileri ile yarıştığını düşünüce telefonun en üst teknoloji yonga setini kullanması gerekiyor.

Öte yandan bir süredir gündemde olan 6T modelinin geleceği belirsizliğini koruyor. Lau, 2018’de birden fazla telefon çıkarıp çıkarmama konusunda bir karara varmadıklarını söyledi.

iPhone 6 Plus’ın Bataryasını Değiştirmek İsteyenlere Kötü Haber