OnePlus 5 fiyatı daha da düşecek!

oneplus 5

Akıllı telefon pazarının aykırı firmalarından biri olan OnePlus, kısa süre önce OnePlus 5T modelini satışa sunmuştu. Pazardaki rakiplerinin aksine, 5T modelini de OnePlus 5 ile aynı fiyattan satışa sunan Çinli üreticiden, sektördeki vizyonuna ilişkin önemli açıklamalar geldi.

OnePlus 5 üretimi sonlanacak

OnePlus adına The Indian Express’e konuşan OnePlus Hindistan Genel Müdürü Vikas Aggarwal önemli açıklamalarda bulundu. Aggarwal, OnePlus olarak geleceğe dair kaygılarının bulunmadığını belirtti. OnePlus’ın yetkili ismi, OnePlus 5 ile 5T arasında önemli bir özellik farkı bulunmadığını, tek farkın ekrandan kaynaklandığını ve bu yüzden de iki cihazın aynı fiyattan satışa sunulmuş olmasının normal olduğunu dile getirdi.

Üst segmentteki model yelpazesine de değinen Aggarwa, premium düzeyinde cihazlar arasında rekabetin yoğun olduğunu ve bu yüzden bazı tedbirler aldıklarını belirtti.

OnePlus 5T’nin pazarda iddialı bir cihaz olduğuna değinen Aggarwa, OnePlus 5 üretiminin ise sonlanacağına dikkat çekerek, bu telefonun daha uygun bir fiyata satılabileceğine değindi. Hali hazırda global pazarda yeteri kadar OnePlus 5 stoğunun bulunduğu ve bu stoklar bittiğinde yeni bir üretim bandına girmeyeceklerini söyleyen Aggarwa, cihazın fiyatının makul bir düzeyde biraz daha aşağı çekilebileceğini söyledi.

Dip not olarak hatırlatalım. OnePlus 5T’de aynı selefi gibi 500 dolarlık bir etiketle satışa sunulmuştu. İki telefonun teknik özellikler açısından aynı olduğunu, aradaki tek farkın ekrandan kaynaklandığını da tekrardan belirtelim.

Honor 7X global pazara açılıyor