OnePlus 25 Ağustos’ta “özel bir şey” duyuracak!

oneplus 25 agustos

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, yeni akıllı telefonu için bir tarih verdi. Yayınlanan video ve detaylar sizlerle.

2013 yılından bu yana fiyat/performans noktasında kendinden söz ettiren OnePlus, bu hafta içerisinde yeni akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Bir süredir devam eden yeni bir model söylentileri bu hafta içerisinde son bulacak.

OnePlus ne planlıyor?

Firmanın resmi YouTube kanalında yayınlanan liste dışı bir videoda firma 25 Ağustos tarihini, yani yarını, işaret ediyor. Yarın OnePlus’ın duyurusu haricinde herhangi bir fuar bulunmuyor. Dolayısıyla firmanın özel bir model duyuracağını düşünebiliriz. Zaten slogan da “özel bir şey” şeklinde. Video liste dışı paylaşılmış ancak Twitter’da da yine 25 Ağustos tarihine vurgu yapan bir paylaşım bulunuyor.

Ancak yayınlanan videoda arkaplanda baskında bir müziğin çalması ve ön tarafta dönen plak olması, akıllı telefon haricinde bir başka ürünü de müjdeliyor olabilir. Yani firma akıllı telefon duyurmak yerine, bir çeşit müzik sistemi veya özel bir kulaklıkla da karşımıza çıkabilir. Çok sayıda ihtimal olduğunu hatırlatalım. Kulaklık dememizin sebebi ise geçtiğimiz yıl duyurulan OnePlus Icons isimli kulaklığın da yenilenme zamanının gelmiş olması.

İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Sizce OnePlus 25 Ağustos tarihinde ne duyuracak? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Galaxy S7 Edge için en sağlam 6 kılıf!