OnePlus 11’in tasarımı ve özellikleri sızdırıldı

1 1

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın yeni amiral gemisi OnePlus 11 5G’nin hem tasarımı hem de özellikleri sızdırıldı.

OnePlus 11’in tasarımı ve özellikleri sızdırıldı. Akıllı telefon dünyasında önemli bir konuma sahip olan OnePlus, 2022 yılı bitmeden önce yeni amiral gemisi OnePlus 11 5G’yi tanıtabilmek için elinden geleni yapıyor. Tüm dikkatini bu cihaza veren OnePlus, bu sırada internete saçılan sızıntılara ise engel olamadı. Bu sızıntıların sonuncusu ise ünlü duyum kanalı Onleaks’den geldi.

oneplus

Duyum kanalı tarafından paylaşılan görselden OnePlus 11 5G’nin renk seçeneklerinden birinin siyah mat olduğunu görüyoruz. Arka yüzeyindeki kamera adasının yuvarlak yapıda olduğu görülürken, ön kameranın ise sol üst köşeye konumlandırıldığı anlaşılıyor. Özellik sızıntılarının da bulunduğu bu paylaşıma göre, OnePlus 11 5G 6,7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde 120Hz AMOLED ekranla gelecek.

1 1

OnePlus 11’in tasarımı ve özellikleri sızdırıldı

Telefonun arka yüzeyine baktığımız zaman burada bizleri 50MP + 48MP + 32MP’den oluşan 3’lü bir kurulum karşılayacak. Telefonun selfie kamerası 16MP’lik bir çekim kalitesi sunacakken, cihazın gücünü Qualcomm’un yeni amiral gemisi yonga seti Snapdragon 8 Gen 2’den alacağını da hatırlatalım. Bununla birlikte şimdilik bu telefonun RAM + dahili depolama seçenekleri için kesin bir bilgi bulunmuyor.

OnePlus katlanabilir telefon

Son olarak, OnePlus 11 5G elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alacak. Üstelik bu bataryanın 100W’lık hızlı şarj desteği sunacağını da hatırlatalım. Ancak telefonun fiyatı veya çıkış tarihi hakkında hala net bir bilgimizin bulunmadığını da belirtelim.

Samsung Galaxy A34 görselleri sızdırıldı