OnePlus 11 Pro özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor

OnePlus katlanabilir telefon

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan OnePlus’ın üzerinde çalıştığı en yeni amiral gemisi serisi bir kez daha sızıntılarla gündeme geldi.

OnePlus 11 Pro özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık akıllı telefonların ulaştığı seviyelerde akıl almaz boyutlara evrildi. Her ne kadar teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olsa da, OnePlus gibi bir markanın bile üzerinde çalıştığı süper güçlü telefon modeli, önümüzdeki yıllarda bizleri daha nasıl cihazlar bekliyor diye merak ettirdi.

OnePlus yeni telefonu

Bir süredir OnePlus 11 serisi üzerinde çalıştığı bilinen ve hemen her gün bir şekilde adından bahsettirmeyi başaran Çinli şirket, son olarak yeni serinin en güçlü modeli olması beklenen OnePlus 11 Pro sızıntılarıyla gündeme geldi. Teknoloji şirketine yakın kaynaklardan servis edilen bilgilere göre bu telefon 6,7 inç büis edilen bilgilere göre bu telefon 6,7 inç büyüklüğünde ve QHD çözünürlüğünde 120Hz AMOLED ekranla karşımıza çıkacak.

OnePlus 11 Pro

OnePlus 11 Pro özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor

Gücünü Qualcomm’un en yeni amiral gemisi olan Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacak olan OnePlus 11 Pro, aynı zamanda 16GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı gibi üst düzey donanımlara sahip olacak.

OnePlus 9 ve 9 Pro OxygenOS 11.2.5.5'i alıyor

Telefonun arka yüzeyine baktığımız zaman, bizleri burada 50MP + 48MP +32MP + 32MP’den oluşan dörtlü bir kamera kurulumu karşılayacakken, cihazın selfie kamerası hakkında ise şimdilik kesin bir bilgi yok. Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından almasını beklediğimiz telefonun 100W’a kadar hızlı şarj desteği sunacağını da hatırlatalım.

Amazon bu yıl 10 milyar dolar zarara doğru gidiyor