OnePlus 10T Xiaomi 12S Ultra kadar güçlü olacak

oneplus ace 2

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ancak henüz resmi satışları başlamayan Xiaomi 12S Ultra, henüz liderliğin keyfini süremeden tahtından indirilebilir.

OnePlus 10T Xiaomi 12S Ultra kadar güçlü olacak. Akıllı telefon dünyasında sular bir türlü durulmuyor. Çok değil henüz birkaç gün önce resmi tanıtımı yapılan ve sahip olduğu özelliklerle Android dünyasının en güçlü telefonu imajı çizen Xiaomi 12S Ultra’ya yanıt gecikmedi.

OnePlus 10T

Çinli teknoloji devi Oppo’nun alt markalarından biri olan OnePlus tarafından geliştirilen ve artık kısa bir süre içerisinde tanıtılarak satışa sunulması beklenen OnePlus 10T’nin AnTuTu test sonuçları paylaşıldı.

oneplus 10 4

OnePlus 10T Xiaomi 12S Ultra kadar güçlü olacak

Bu sektörün en güvenilir kaynaklarından biri olan Digital Chat Station tarafından yapılan paylaşımlarda OnePlus PGP110 kod adını taşıyan OnePlus 10T’nin AnTuTu testinden aldığı puan görünüyor. Buna göre eğer görsel üzerinde herhangi bir oynama söz konusu değilse, Oppo’nun yeni amiral gemisi aldığı 1.131.151 puanla tüm zamanların en güçlü Android işletim sistemli akıllı telefonu unvanını alabilir.

oneplus 10 2

Bu kategoride kendine rakip olarak gördüğü Xiaomi 12S Pro’yu aynı şekilde incelediğimiz zaman, bu modelin 12S serisine terfisinden sonra henüz yeni bir AnTuTu testine girmediği anlaşılıyor. Bununlar birlikte, yakın zamana kadar ismi Xiaomi 12 Ultra olarak anılan akıllı telefon modelinin, birkaç defa AnTuTu testinde kendini gösterdiğini ve Xiaomi 12 Ultra modelinin bu testlerden yaklaşık ortalama 950.000 puan aldığını hatırlatalım.

Yani anlayacağınız, Xiaomi 12S Ultra’nın oturduğu liderlik koltuğu henüz ısınmadan, şirketin rakipleri kendisini alaşağı edebilir. Bakalım önümüzdeki günlerde bu konulara ilişkin daha ne gibi bilgiler öğreneceğiz.

Elektrikli otomobiller için gelen düzenleme hangi modelleri kapsıyor