OnePlus 10T küresel renk seçenekleri piyasaya sürülmeden önce ortaya çıktı

OnePlus Snapdragon 8 Gen 1 SoC ile gelecek olan OnePlus

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın , OnePlus 10T akıllı telefon üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Cihazın orta sınıf olduğu söyleniyor ve muhtemelen Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip ilk OnePlus cihazı olacak.

OnePlus 10T piyasaya sürülmeden önce cihazın renk seçeneklerini açıkladı. Paras’a göre, akıllı telefon Hindistan’da ve diğer küresel pazarlarda iki renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Bunlar MoonStone Black ve Jade Green.

OnePlus 10T

Cihaz daha önce mevcut amiral gemisi OnePlus 10 Pro’dan daha iyi oyun performansı sunması için bahşiş vermişti. Performanstaki bu artışa, sürekli yük senaryoları sırasında genel sıcaklıklarda önemli bir düşüş de eşlik ediyor.

Şimdiye kadar, OnePlus 10T’nin Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6.7 inç LTPO 2.0 AMOLED ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinin 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB dahili depolama ile eşleştirildiği söyleniyor. Pilinin 4.800 mAh kapasiteli olduğu ve 150W SuperVOOC hızlı şarjı desteklemesi bekleniyor.

Optik için, OIS’li 50 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ultra geniş lens ve 2 megapiksel makro kameradan oluşan üçlü kamera kurulumu ile gelebilir. Bunun dışında cihaz, güvenlik için ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip olacak ve muhtemelen bir stereo hoparlör kurulumuyla gelecek. Son olarak, cihazın 2022’nin ikinci yarısında 465 dolar ile 595 dolar arasında bir fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

OnePlus, 4 yeni ürününü piyasaya sürmeye hazırlanıyor