One Plus One OxygenOS 2.1.4 ile nefes alacak!

One Plus One OxygenOS 2.1.4 ile nefes alacak

One Plus One’a, Oxygen OS 2.1.4 Güncelleştirmesi geliyor.

Bu Güncelleştirme, Firmanın istediği Oksijeni alması anlamına geliyor. Telefonun; Güncelleştirmeleri bu ay sonu itibariyle alması bekleniyor.

Yeni Güncelleştirme, Telefona olumlu anlamda katkı sağlayacak. Cihazlarda yaşanan Donma ve Kilitlenme Problemleri bu Güncelleştirme ile beraber çözülmüş olacak.

Öte yandan çeşitli Sistem İyileştirmesi ve Optimizasyon Çalışmalarını da içinde barındıran Oxygen OS 2.1.4, Kullanıcılara rahat bir nefes aldıracak.

Yeni Güncelleştirme OTA yoluyla alınmayacak. OTA: “Over the Air” yani Güncelleştirmeyi Wi-Fi ya da Mobil Veri ile alamayacak olması Kullanıcıların canını sıkacak.

Oxygen OS 2.1.4 yeni model İşletim Sistemi olarak karşımıza çıkıyor. One Plus, eski Amiral Gemisi Telefonları için bir Güncelleştirme sunmayarak iyi bir iş yaptı.

Bu Güncelleştirme ile OxygenOS 2.1.3’ün yaşadığı sorunlar ortadan kalkacak. Cihazlarını daha önce Güncelleyen Kullanıcılar için bu Güncelleştirme çok önemli.

SwiftKey desteği de bu Güncelleştirmede yer alan bir diğer özellik. Ayrıca Facebook’da dolaşırken yaşanan Çökme Problemleri de yine bu Güncelleştirme ile ortadan kalkmış. Güncelleştirmeyi, One Plus’un sitesinden indirip, USB Kablo vasıtasıyla cihaza aktarıp kurabilirsiniz.

Sony Xperia M5’in kesin Çıkış Tarihi belli oldu!