One Plus 2 OxygenOS 2.2.1’i alacak!

One Plus 2 OxygenOS 2.2.1’i alacak!

One Plus 2; Oxygen OS 2.2.1’e güncellenecek.

OnePlus 2 için yeni bir güncelleştirme daha yayınlandı. Bu yeni güncelleştirmenin Android Lollipop altında sunulduğunu belirtelim. Bu da Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesi bekleyen OnePlus 2 kullanıcıları için üzücü bir durum olsa gerek. Bu yeni güncelleştirme ile gelen yeniliklerden bir tanesi ise akıllı telefonda yerleşik olarak yer alan kamera uygulamasına RAW görüntü dosyası desteğinin gelmiş olması.

Daha önceden RAW; 3. taraf uygulamaları üzerinden destekleniyordu. Ayrıca güncelleştirme ile Bluetooth cihaz uyumluluğu arttırılırken güvenlik yamaları da yer alıyor. OnePlus 2’nin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak telefonda; 5.5 inç büyüklüğünde ve “1920×1080” çözünürlüğünde dokunmatik ekran yer alıyordu. 3GB / 4GB ana bellekli model; 16GB / 64GB dâhili depolama alanı kapasitesi ile satışa sunulmuştu.

13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera ile gelen OnePlus 2; Qualcomm’un Snapdragon 810 yongasetinden gücünü alıyordu. Öte yandan çeşitli sistem iyileştirmesi ve optimizasyon çalışmalarını da içinde barındıran Oxygen OS 2.2.1; kullanıcılara rahat bir nefes aldıracak. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Lionhead Efsanesi Nasıl Harcandı?