One Plus 2 Neden Bir Amiral Gemisi Katili?

One Plus 2 Neden Bir Amiral Gemisi Katili?

Çinli One Plus 2014 yılıyla beraber bu unvana sahip olan tek firma haline geldi. İşin ilginç tarafı birbirinden köklü ve zorlu rakipleri olmasına karşın bir tek kendisi için bu unvan, teknoloji basınında kullanılmakta.

Peki, neden firma böyle bir unvana sahip olmuş oldu? One Plus, rakiplerine göre standart bir işletim sistemi kullanımına ek olarak işletim sistemini süsleyen özel yapım ROM kullanıyor.

Böylelikle bu özelliği ile bile rakiplerinden farklı oluyor. Tek fark bu mu? Tabii ki değil. Cihazda kullanılan özellikler de telefonunun bu unvanı almasına katkı sağlıyor.

One Plus 2 Neden Bir Amiral Gemisi Katili?
One Plus 2 Neden Bir Amiral Gemisi Katili?

Mesela örnek olarak One Plus 2’yi verelim. One Plus 2’de; 2015 model Qualcomm’un Snapdragon 810 yongaseti, 5.5 inçlik QHD; “2560×1440” çözünürlüğünde bir ekran, 4 GB ana bellek ve 3.300 mAh batarya yer alıyor.

Bu da rakiplerine oranla bir hayli iddialı donanım kullandıkları anlamına geliyor. Tabii telefonla ilgili herhangi bir kamera bilgisine sahip değiliz.

One Plus yeni model telefonu One Plus 2 ile elde ettiği bu başarısını devam ettireceğe benziyor. Telefon 2015 yılının 3. çeyreğinde kullanıcılarla buluşacak.

Çin’de ABD’den Daha Fazla iPhone Satıldı