One Piece World Seeker için yeni tanıtım videosu

maxresdefault 41

Bandai Namco tarafından geliştirilen açık dünya temalı aksiyon oyunu One Piece World Seeker için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Tüm dünyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan One Piece, bir kez daha PC ve konsollarımıza konuk olmaya hazırlanıyor. İlk olarak manga sayfalarına karşımıza çıkan One Piece, sonrasına anime olarak TV kanallarında boy göstermeye başlamıştı. Animeye olan ilgi One Piece’in önce beyaz perdeye sonra da oyun olarak sanal dünyaya adım atmasını sağladı.

Şimdiye kadar pek çok One Piece oyunu PC ve konsollarımıza konuk oldu. Bu oyunlar genel olarak belirli rotalar üzerinde yolculuk yapabildiğimiz, hikaye yönü ön plana çıkan yapımlardı.

Açık dünya One Piece oyunu için yeni tanıtım videosu

Şimdi ise One Piece World Seeker ile tamamen farklı bir deneyim bizleri bekliyor. Serinin açık dünya temalı ilk oyunu olan One Piece World Seeker’da gönlümüzce dolaşıp, gerçek bir korsan olmanın keyfini sürebileceğiz.

Bandai Namco tarafından geliştirilen yapım, eğer bir aksilik olmazsa 14 Mart itibariyle raflardaki yerini almış olacak. Şimdilik yalnızca PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen yapım, önümüzdeki dönemde Switch için de duyurulabilir.

Geliştirici ekip geçtiğimiz günlerde oyunun açılış sinematiğine ilişkin bir video yayınladı. Dilerseniz yayınlanan videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Atari tabancası (NES Zipper) ile banka soymaya çalıştılar