OIS teknolojisine sahip CAMON 20 serisi’ni satışa Sundu

CAMON 20

TECNO CAMON 20 ailesi, benzersiz bir görüntü kalitesi için en uygun şekilde optimize edilmiş Sensör Kaydırmalı OIS Teknolojisi ile endüstride bir ilke imza atıyor. CAMON serisi, 45W ve 33W ultra hızlı şarj cihazı, şarj kablosu ve özel bir kılıfın da içinde yer aldığı şık bir kutuyla geliyor.

 

TECNO CAMON 20 Premier 5G, endüstride bir ilk olan 5000 Kez/s Sensör Kaydırmalı OIS Titreme Teknolojisi ile donatılmış olarak geliyor. Bu teknoloji, kullanıcıların hareket halindeyken dahi saniyede 5.000 kez titreşimleri dengeleyebilmesine olanak sağlıyor. Bu da net ve canlı fotoğraflar ve videolar elde edilmesini sağlıyor.

Marka bu son teknoloji ile SLR kameralarda olan titreme önleme yeniliklerini akıllı telefonlarda yaygınlaştırmayı amaçlıyor. TECNO tarafından geliştirilen bu teknoloji, geleneksel titreme çözümlerinin aksine, görüntü kalitesini tehlikeye atmıyor ve görüntülerde herhangi kayba yol açmıyor.

Düşük ışıkta bile, çekilen görüntülerin %93‘üne kadarını koruyor. Anılarınızı hareket halindeyken bile bütün ayrıntılarıyla yakalayan, şimdiye kadarki en iyi titreme önleme çözümünü deneyimlemek mutlu olacaksınız!

CAMON 20

Gece Portrelerinde 50MP Pro RGBW  Ultra Sensör

TECNO’nun RGBW Ultra teknolojisi, cihazlarında çok parlak gece portreleri deneyimi sunuyor. Geleneksel RGB renk filtresi çözümünde bulunan “yeşil” diziyi “beyaz” ile değiştirerek, RGBW Pro Ultra sensörü daha fazla ışığın yakalanmasına imkan sunuyor. Ayrıca, 1G+6P lens, ana sensöre ulaşan ışığın yolundaki plastik lensi bir cam lens ile değiştirerek ışık alımını artırıyor.

TECNO  20 Premier 5G’nin ana sensörü, 1/1.73’ten 1/1.56’ya (tek piksel boyutu 0.8μm’den 1.0μm’ye) yükseltilmiş ve %56,25 daha fazla ışığa duyarlı bir alan sunuyor, böylece görüntüler gerçek hayata mümkün olduğunca yakın oluyor.

Daha büyük ışık iletimi sayesinde, TECNO CAMON 20 Premier 5G, kullanıcılara karanlıkta bile kristal berraklığında gece portrelerini yakalama imkanı sunuyor. TECNO 20 Premier 5G, en küçük detayına kadar kullanıcılarını mutlu etmek için tasarlanmış bir model olarak dikkat çekiyor.

CAMON 20

TECNO CAMON 20 Pro 5G: Gece Çekimi Uzmanı

64MP RGBW Ultra Sensörü: CAMON 20 Serisi’yle beraber 64MP’lik bir kamerada ilk kez TECNO tarafından kullanılan RGBW Ultra Sensörü Geleneksel RGB renk filtresi çözümünde bulunan “yeşil” diziyi “beyaz” ile değiştirerek, daha fazla ışığın yakalanmasına izin verir.

TECNO  20 Pro 5G’nin ana sensörü, 1/1.73’ten 1/1.56’ya (tek piksel boyutu 0.8μm’den 1.0μm’ye) yükseltilmiş ve %56,25 daha fazla ışığa duyarlı bir alan sunuyor. Böylece böylece görüntüler gerçek hayata mümkün olduğunca yakın oluyor.

Daha büyük ışık iletimi sayesinde, TECNO  20 Pro 5G, kullanıcılara karanlıkta bile kristal berraklığında gece portrelerini yakalama imkanı sunuyor. Böylece, 64MP gece kamerası ile gece çekimlerinde ve düşük ışıklı ortamlarda; hem videoların hem de çekilen fotoğrafın parlaklığı ciddi oranda iyileşiyor.

CAMON 20

TECNO CAMON 20 Pro: Erişilebilir Performans ve Aydınlık Gece Çekimleri

Düşük ışıkta ve gece çekimlerindeki yeni yol arkadaşınız olan TECNO  20 Pro, tıpkı önceki CAMON serileri gibi, 64MP kameralarda ilk defa TECNO tarafından kullanılan RGBW sensör teknolojisine sahip. 32MP flaşlı selfie kamerasıyla da düşük ışıkta dahi harika selfie çekimlerini mümkün kılıyor.

6.67 inçlik 120Hz AMOLED ekranı, 8+8 GB RAM depolama alanı ve MediaTek Helio G99 Octa-core 8 çekirdekli işlemcisiyle yüksek performans ve ince çerçeveli kasasıyla görsel şölen vaat eden TECNO 20 Pro, 5000mAh bataryası ve 33W Süper hızlı şarj desteğiyle de yüksek bir pil dayanımı sunuyor.

 TECNO CAMON 20:  Geri Kalmayın

Her Anı Yaşa mottosunun altından başarıyla kalkan TECNO 20’nin 64 MP RGBW Ultra sensor destekli kamerasına 2 MP Bokeh lens eşlik ederken, ön tarafta 32 MP süper yüksek çözünürlüklü kamera ile çift flaş ışığı kullanılıyor.  6.67 inçlik 60Hz AMOLED ekranı ile TECNO 20 Pro gibi 33W Süper hızlı şarj desteği ve 5000mAh bataryaya sahip TECNO  20, işlemci olarak MediaTek Helio G85’ten güç alıyor.

Hollywood ölen oyuncuları AI ile canlandırmak istiyor