Office 16 Yakında Kullanıcılarla Buluşacak

Office 16 Windows Phone İçin de Yayınlanacak

Bill Gates’in de yapımında önemli bir rol oynadığı Microsoft Office 16 hakkında çıkan yeni haberler, deneme sürümünün çok yakında yayınlanacağını gösterdi.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un gelecek planları arasında önemli bir rol oynayacağı firma tarafından sık sık vurgulanan Office’in yeni versiyonu olan Microsoft Office 16‘nın yapım aşamasında olduğu bir süredir biliniyordu. Satya Nadella’nın Microsoft’un yeni CEO’su olarak göreve başlamasının ardından firmada daha aktif bir rol üstlenen Bill Gates‘in de yapımında yer aldığı Office 16 için meraklı bekleyiş devam ederken, yeni Office’in ne zaman kullanıcılarla buluşacağı hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Office_16

Microsoft Office 16 hakkında bugüne kadar ortaya çıkan detaylar oldukça kısıtlı olsa da, Microsoft‘a yakınlığıyla bilinen Mary Jo Foley’nin yeni haberine göre bu durum çok yakında değişecek. Foley’e göre yeni Office’i bir an önce kullanıcılarla buluşturmak isteyen Microsoft, Office 16’nın deneme sürümünü çok yakında yayınlayacak. Satya Nadella’nin belirlediği yeni strateji kapsamında kullanıcıların fikirlerine fazlasıyla önem veren firmanın, Windows 10’da olduğu gibi yeni Office’te de kullanıcılardan gelen geri dönüşleri dikkate alarak yapım aşamasına devam etmesi bekleniyor.

Lenovo BlackBerry’i Satın Almak İstiyor