Ödüllü UE Boom Serisine Beş Yeni Renk

philips

 Ultimate Ears, günümüzün popüler kültüründen ilham alarak tasarladığı, birçok tasarım ödülü kazanmış, UE BOOM kablosuz hoparlör serisine beş yeni renk seçeneğini daha ekledi.

Gece mavisi, gri ve kırmızı renklerde Blue Steel; gece mavisi, canlı kırmızı ve siyah renklerde Superhero; deniz mavisi, açık yeşil  ve beyaz renklerde  Aqua; neon sarı, beyaz ve yeşil renklerde  Citrus ve mor, beyaz ve kırmızı renklerde  Orchid ile UE BOOM’un renk skalası 11 oldu.

UE BOOM – Jettison Edition gibi sınırlı sayıda özel üretim hoparlörler de kullanıcıların beğenisine sunan UE BOOM, stiliyle kendini ifade etme ve müzik tutkusunu dünyayla paylaşma mottosuyla dikkat çekiyor.

philips

Taşınabilir bir kablosuz hoparlör olan UE BOOM, her ortamda müzik dinlemeye yepyeni standartlar getiren birçok özellikle donatıldı: Hoparlör, alarm fonksiyonu, ses özelleştirme ve aynı anda iki hoparlör eşleme (Double Up özelliği) gibi özellikler, yazılım güncellemeleri ve İOS ve Android için ücretsiz uygulamalar. Dilediğiniz her yerde 360 derece müzik dinlemenize olanak sağlayan, kablosuz ve mobil hoparlör UE BOOM, özellikle su geçirmez ve leke tutmaz akustik  yüzeyi, her yere taşınabilen silindir şeklindeki tasarımıyla dikkat çekiyor.

199 Euro önerilen satış fiyatıyla Blue Steel, Superhero, Aqua, Citrus ve Orchid renkli UE BOOM’un,  Eylül 2014’de Amerika ve Avrupa’da satışa sunulması bekleniyor.

Vestel Venus Almanya’da Tanıtıldı