UE BOOM En Mükemmel 50 Tasarım İçinde

UE BOOM 3

Logitech markası Ultimate Ears tarafından tasarlanan kablosuz hoparlör UE BOOM, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF International Forum Design 2014’te altın tasarım ödülünü kazandı.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız ödül ile ilgili değerlendirmesinde, “Müzik tutkunları önce walkmen’ler ve sonrasında iPod’lar ile mobil müzik deneyimini yaşadılar. UE BOOM’u kullanan sosyal müzik tutkunları, 360 derece yayılan sesini ne kadar çok sevdiklerini, dayanıklı tasarımından memnun kaldıklarını ve UE BOOM’un hayat tarzlarına uyumlu bir ürün olduğunu sıklıkla dile getiriyor. iF altın tasarım ödülü, UE BOOM’un mükemmel müzik deneyimlerini her yere taşıma ve herkesle paylaşma özelliğini onaylıyor” dedi.

 UE_BOOM_GROUP1

360 derece ses sunan ve 15 saate kadar pil ömrüne sahip UE BOOM,  su ve lekelere dayanıklı akustik yüzeyi ve silindir şeklindeki tasarımıyla dikkat çekiyor. UE BOOM’un yeni güncellemesi ile ister iTunes, Spotify ya da Pandora’dan seçtiğiniz bir albüm, isterseniz radyodan dinlemek istediğiniz müzik ile her sabah güne muhteşem bir başlangıç yapabilirsiniz. Ayrıca Double-up özelliği sayesinde, iki ayrı UE BOOM cihazını, iOS ve Android’lerde yer alan UE BOOM uygulamasıyla birbirine bağlayarak, stereo’dan stereo’ya ya da geleneksel sol/sağ stereo modunda kullanabilirsiniz.

 Kitap Okumak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı