TP-Link’in 4G Cihazları Hazır

tplink

TP-LINK, Berlin’de düzenlenen tüketici elektroniği fuarı IFA’ da yepyeni ürünlerini tanıttı.

Önümüzdeki dönem kablosuz ağ pazarına ışık tutan TP-LINK standında en dikkat çeken ürün grubu, yeni nesil kablosuz ağ standardı 802.11ac desteği sunan Archer serisi oldu. Modemden yönlendiriciye (router), USB adaptörden menzil genişleticiye kadar 802.1ac destekli ürünlerini tanıtan şirket, 2015 yılından itibaren ac destekli ürünlerin pazarda daha fazla yer alacağının sinyalini verdi.

 tplink

TP-LINK’in IFA 2014 standında dikkat çeken ürünlerden biri de M7350 LTE Mobil WiFi Bağlantı Noktası oldu. Özellikle seyahatlerde yüksek hızda 3G/4G internet paylaşımı sağlayan cihaz, çift kanal (2.4GHz ve 5Ghz) desteği sunuyor. USB girişinin yanı sıra SD kart (32GB) desteği de bulunan ürün şık TFT ekranı ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Kablosuz ağ alanında da mobilitenin önemli olduğunun göstergesi olan bu ürün aynı zamanda 4G destekli cihazları daha fazla pazarda göreceğimizin de müjdecisi.

TP-LINK’in 802.11ac ve 4G destekli modellerin yanı sıra yeni nesil menzil genişletici modeli olan RE200 ve powerline serisinin yeni üyesi TL-PA8030P KIT de fuarda dikkat çeken ürünler arasında yer aldı.

HTC’den Yeni Bir Phablet Daha