Nvidia Shield Tablet K1, Android Marshmallow ile görüldü!

nvidia shield tablet k1 marshmallow

Tablet bilgisayar sektöründe yeni ürünüyle şu sıralar çok dikkat çeken Nvidia, yeni tabletinin Android 6.0 Marshmallow ile sunumunu yaptı. Nvidia Shield Tablet K1 modelinin Android 6.0 Marshmallow ile kazandığı özellikler bu videolu haberimizde.

nvidia-shield-tablet-k1-marshmallow

Nvidia, geçtiğimiz haftalarda Shield Tablet K1 adında yeni tabletini duyurmuştu. Oyun odaklı bu tablet bilgisayar Android 5.1 Lollipop sürümüyle duyurulduğu için eleştirilmiş ancak Nvidia, Marshmallow güncellemesi sözünü vermişti. Şimdi, Nvidia’nın sözünü tuttuğunu görüyoruz. Güncelleme henüz dağıtılmaya başlanmamış olsa da Nvidia, tabletin yeni sürümüyle olan bir videosunu paylaştı.

Nvidia aracılığı ile resmi olarak yayınlanan bu videoda Shield Tablet K1 modelinde Android 6.0 Marshmallow sürümü yüklü. Cihaz, güncelleme dağıtıldığında piyasadaki tek Android Marshmallow yüklü tablet bilgisayar olacak. Akıllı telefon tarafından bu unvan HTC One A9 modeline ait. Oyunlara ve oyunculara özel olarak geliştirilen bu tablet, yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Tabii ki oyun odaklı düşünmüyorsanız da performansı işinize yarayacaktır. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bitcoin yeniden değer kazanmaya başladı!