Nvidia harici ekran kartı kutusu ile geliyor

nvidia harici ekran kartı

Nvidia ultrabook tipi dahili ekran kartı çözümlerine çok daha iyi performans sunacak harici ekran kartı kutularını tanıttı.

Son zamanlarda üst seviye oyunları ultrabook tarzı dahili ekran kartlarında oynamak isteyen kullanıcılara yönelik harici ekran kartları kutuları ile piyasada yer almaya başladı. Bu tip kullanıcılara yönelik oldukça iyi sonuçlar sunmak isteyen Nvidia, Titan Xp yada Quadro ürünlerine uygun ekran kartı kutuları ile hizmet vermek istiyor.

Nvidia Titan Xp ve Quadro  ürünlerine destek verecek ekran kartı kutularını SIGGRAPH 2017 etkinliğinde duyurarak büyük etki yapmıştı. Bu bakımdan profesyonel dünyanın hizmetine destek verecek gibi gözükyor. Bu konuda da birçok sertifikayı bünyesinde barındırıyor. Bunun yanında Akiti, Bizon ve Magma gibi üreticilerle de ortaklığa gidilmiş durumda. Bu tip ürünler tahmin edileceği üzere ince ve mobil ürünlerde vazgeçmeyip, oyun keyfine de ara vermek istemeyenler kullanıcılara hitap ediyor. Nvidia da bu tip kitleyi memnun etmek için elinden geleni yapmak istiyor.

Bu ürünlerden Nvidia Titan Xp ekran kartı modeline sahip olmak isteyen kullanıcıların 1200 dolar gibi bir fiyat etiketi ile karşı karşıya olduğunu düşünürsek, daha üst seviye modellerin ise 1500 dolar gibi bir rakamla piyasadaki yerini  alabileceğini söyleyebiliriz.

Steam analizlerine göre Windows 7 yükselişe geçiyor