Nubia Z17 şimdi de AnTuTu’da göründü

nubia z17

ZTE’nin global markalarından biri olan Nubia’nın yeni amiral gemisi şimdi de AnTuTu’da ortaya çıktı. İşte Nubia Z17 hakkındaki detaylar.

Çin’in önde gelen akıllı telefon tedarikçilerinden biri olan ZTE, aynı Huawei gibi global pazarda ön plana çıkarmaya çalıştığı bir yan firmaya sahip. Bilindiği üzere Huawei, genel olarak orta ve üst segment modelleri ile bildiğimiz Honor firmasını bünyesine bulunduruyor. ZTE ise global pazarda daha çok Nubia markası ile boy göstermeye çalışıyor.

ZTE bünyesinde bulunmasına karşın bağımsız bir çalışma politikasına sahip olan Nubia, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyor Nubia Z17 ismi ile satışa sunulması beklenilen bu yeni model geçtiğimiz günlerde Geekbench’te ortaya çıkmıştı.

Nubia Z17, Geekbench’in ardından şimdi de AnTuTu’da ortaya çıktı. Telefonun AnTuTu sonuçlarını gösteren görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

nubia z17

Görüldüğü üzere Nubia Z17 gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 835 yonga setinden alıyor. GPU tarafında Adreno 540’tan faydalanan cihaz sistemini 6GB RAM ile destekliyor. Oysa geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Geekbench sonuçlarında, Nubia Z17’nin 4GB RAM kullandığı görülmüştü.

İddialara göre, Nubia’nın Çin’de satışa sunacağı Z17 modellerinde 6 ya da 8GB RAM kullanmayı düşündüğü, Çin dışına ihraç edeceği modellerde ise 4GB RAM’e yer vermeyi planladığı belirtiliyor. Elbette bu söylentilerin bir iddiadan ibaret olduğunu unutmamak gerekiyor.

Nubia’nın yeni amiral gemisi modelini resmi olarak ne zaman tanıtacağı ise henüz belli değil.