Nubia Z17 çıkış tarihi belli oldu!

nubia z17 1

Fiyat ve performans odaklı Nubia Z17 ne zaman satışa sunulacak? Bu sorunun yanıtı sonunda netlik kazandı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Son haftalarda Nubia’nın yeni amiral gemisi modeli Z17 ile ilgili söylentilerin dozajı da arttı. Zira Nubia Z17’nin özelliklerinden tutunda, tasarımına kadar pek çok konuda bilgi sahibi olduk. Peki Çin menşeili firma yeni amiral gemisi modelini ne zaman satışa sunacak? Öyle görünüyor ki Nubia Z17 çıkış tarihi de yavaş yavaş netlik kazanmaya başlamış durumda.

Zira sızdırılan son haberlere göre Nubia Z17’nin çıkış tarihi pek de uzak değil. Çin kaynaklı ortaya çıkan bir rapora göre Z17 önümüzdeki ayın hemen başlarında satışa sunulabilir. Yani bir diğer değişle, Z17 1 Haziran’da raflardaki yerini alabilir. Elbette bu durum şimdilik bir iddiadan ibaret.

Zira ZTE, böyle bir cihazın tanıtımını gerçekleştirmeden orta segment bir cihaz gibi hemen satışa sunmayacaktır. Muhtemelen satış işlemleri, gerçekleştirilecek olan tanıtım sonrasında olacaktır.

Nubia Z17’yi bu kadar özel ve beklenir kılan detay ise fiyat performans oranı. Zira cihazın 500 doların altında bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor. Snapdragon 835 yonga setine sahip cihaz, bu anlamda amiral gemisi modelleri arasında fark yaratabilir.

Öte yandan Nubia Z17, 8GB RAM’e sahip ilk akıllı telefon da olabilir. Zira iddialar şimdilik bu yönde. Elbette yine de bekleyip görmek en doğru karar olacaktır.