Orijinal Galaxy Note 7 kullanıcılarına Note 8 indirimi olabilir mi?

Galaxy note 8

Samsung, geçtiğimiz sene satışa sunduğu Galaxy Note 7 ile ilk etapta büyük beğeni toplamıştı.

Premium malzemeler kullanılarak hazırlanan şık tasarımı, başarılı kameraları ve tabii ki güçlü donanımıyla o ana kadar hazırlanmış en iyi phablet telefon modeline merhaba demiştik.

Ne var ki bu iyi süreç uzun sürmemişti. Kısa süre sonra özellikle pil tarafında yaşanan yanma ve patlama gibi ciddi sorunlar, önce kullanıcıları Note 7’den uzaklaştırdı, ardından da Note 7’nin üretimi durduruldu. Bu, sektördeki en dikkat çekici başarısızlıklarından bir tanesi olarak kayıtlara geçti. Tabii sonraki süreçte Samsung’tan birçok hamle geldi. Para iadesi, farklı bir modele geçiş gibi birçok seçenek sunuldu ve bu hamleler devam edebilir.

Samsung, yeni Note 8’i 23 Ağustos itibarıyla ilk kez görücüye çıkaracak ve kısa süre sonra da satışa sunacak. Ürünün şık tasarımlı ve gelişmiş özelliklerle bezeli olarak gelmesi bekleniyor. Fakat asıl merak edilen ise, firmanın bu yeni modelle Note 7’de yaşananları unutturup unutturamayacağı?

Birçok uzman, Samsung’un özellikle ilk parti Note 7’leri satın alan ve zarar gören kullanıcılar için Note 8’de ufak bir indirim yapılması gerektiğinden, hatta Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü gibi ürünlerin de telefonun yanında ücretsiz olarak sunulabileceğinden bahsediyor. Böylelikle Güney Koreli firma ile teknolojiseverlerin arasındaki bağ bir nebze daha güçlenebilir.

IP tabanlı altyapı ile İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin her noktasından 7/24 canlı yayın