Nostradamus 2022 kehanetleri bir bir çıktı! Bir tek ölüm kehaneti kaldı!

Pegasus bilgisayar korsanları veri sızıntısı

Ünlü kahin Nostradamus, 2022 kehanetleri ile bir kez daha gündeme oturdu. İşte detaylar.

Nostradamus 2022 kehanetleri bir bir çıktı! Bir tek ölüm kehaneti kaldı! Her yıl kehanetleri tartışma konusu olan ünlü kahin Nostradamus, bir kez daha gündeme geldi. 1566 yılında hayata gözlerini yuman eczacı, hekim ve kahin Nostradamus, 2022 kehanetleri ile yine konuşulmaya başlandı. Romalı kahinin 2022 kehanetlerinin çoğu şimdiye kadar gerçekleşti. Peki ama bu kehanetler neler? Sırada ne var? Dilerseniz lafı fazla uzatmadan haberimizin detaylarına geçelim.

google rusya

Nostradamus 2022 kehanetleri bir bir çıktı! Geriye sadece ölüm kehaneti kaldı!

Nostradamus, 2022 yılında dünyayı büyük bir savaşın beklediğini öngörmüş ve bu sebepten dolayı yine gündeme gelmişti. Zira bildiğiniz gibi Şubat ayında Rusya ve Ukrayna arasında oldukça sert bir savaş patlak verdi. Hala devam eden savaş, tahıl ve enerji krizine neden olurken ne kadar süreceği hala belirsizliğini koruyor.

rusya

Ünlü kahinin bir başka tahmini ise dünyanın ciddi bir ekonomik kriz ile boğuşacağıydı. ABD tarihinin en yüksek enflasyonu işe savaşırken bildiğiniz gibi daha pek çok ülke ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiriyor. Nostradamus bu konudaki kehanetini şu şekilde ifade etmişti: “Başrahipler, keşişler, öğrenecek acemiler yok. Bal mumdan çok daha pahalıya mal olacak. Buğdayın fiyatı çok yüksek. Çaresizlik yemek için yoldaş.”

Bu zararlı yazılım Rusya

Ayrıca iklim krizine de dikkat çeken Nostradamus’un bu konudaki kehaneti işe şu şekilde: “Baş güneş gibi parıldayan denizi kavuracak. Karadeniz’in yaşayan balıkları hemen hemen kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç olacak. Onları kesmek için yerel halk çok çalışacak.”

Ünlü kahinin şimdiye kadar gerçekleşmeyen tek kehaneti ise bir ülke kralının ölümü. O kehanet ise şu şekilde:  “İlk karakter aniden ölecek ve krallığına başkası gelecek.”

HUAWEI Mate Xs 2 Türkiye’de ön satışta