Nord 2 onaylandı! OnePlus 30 Eylül’den önce lansman yapabilir

Nord2 onayladı! OnePlus 30 Eylül'den önce lansman yapabilir

Orijinal OnePlus Nord, geçen yılın Temmuz ayında duyuruldu ve Ağustos ayında satışa sunuldu. Şimdi Mayıs ayının sonundayız ve bir halef hakkında çok fazla bilgi sızıntısı olmadı. Ancak bu cihazın gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Bugün Nord 2 onaylandı!

OnePlus, İngiltere, Almanya ve Fransa’da yayınlanan yeni bir Stadia Premiere Edition promosyonunun SSS bölümünde Nord2 adını kendi web sitesinde doğruladı. Yayılanan metin oldukça net. OnePlus Nord 2’nin Haziran ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve şirket önümüzdeki günlerde resmi olarak cihazı satmaya başlayabilir. Görünüşe göre OnePlus, bu hafta resmi web sitesinde OnePlus Nord 2′den “yanlışlıkla” bahsettiği için telefonun varlığını resmi olarak doğrulamış oldu. Yeni bir rapora göre, telefonun adı, İngiltere, Almanya ve Fransa’da gerçekleşen Stadia Premiere sürümü promosyonunun SSS bölümünde OnePlus 8T, OnePlus 8 Pro, OnePlus Nord ve OnePlus 9 ile birlikte görüldü. OnePlus Nord 2 lansman tarihi henüz açıklanmadı, ancak telefonun Haziran ortasında piyasaya çıkması planlanıyor gibi görünüyor. BIS sertifikasını aldığı için Hindistan’da da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Nord2 onayladı! OnePlus 30 Eylül'den önce lansman yapabilir

Şimdiye kadar Nord2 hakkında duyduğumuz birkaç şeyden, cihazda MediaTek Dimensity 1200 yonga setine sahip olacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıllarda Qualcomm tarafından yapılmayan SoC’leri kullanan OnePlus hakkında sayısız söylenti duyduk. Ancak bu asla gerçekleşmedi, bu yüzden gerçekten de sonuç verirse, bu gerçekten benzeri görülmemiş bir hareket olacak.

Google Fotoğraflar, bulanık resimleri ve ekran görüntülerini silmenize yardımcı olacak