Nokia yeni amiral gemisini erteledi

Nokia 9.2

Uzun bir süredir yeni akıllı telefonlar üretmesi beklenen Nokia yeni amiral gemisinde erteleme kararı aldı. Şirketin bu kararındaki en önemli neden elbette son günlerin en fazla konuşulan konusu virüs salgını.

Bildiğiniz üzere Nokia bir zamanlar çok ciddi yükselişe geçmişti ve herkes mutlaka şirketin ürettiği telefonlardan birisini alıyordu. Ancak Nokia ismi daha sonradan tarihe karıştı. Şimdi ise şirket yeniden akıllı telefonlar ile gündeme gelmeye çalışıyor. Ancak ne yazık ki şimdilerde virüs salgını yeni akıllı telefon tanıtımlarını adeta sıfırladı. Bu durumdan en çok etkilenen kuruluşlardan birisi de Nokia oldu.

Nokia yeni amiral gemisi yetişemeyecek

Nokia, geçtiğimiz günlerde ilk 5G telefonu olan Nokia 8.3 5G’yi kullanıma sundu. Her ne kadar büyük bir övgü alsa bile, yine de kullanıcılar bir miktar temkinli yaklaşmaya çalıştı.

Nokia 8.3

Nokia kullanıcılarını daha fazla memnun edebilmek için amiral gemilerini hızlı bir şekilde üretmeye karar verdi. Bu akıllı telefonlardan bir tanesi de Nokia PureView 9.3 oldu. Bu yeni akıllı telefon modeli daha öncekilerden çok daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. Henüz tam olarak özellikleri bilinmese bile, yine de tanıtım tarihi hakkında çeşitli detaylar bulunuyor.

Google Mesajlar yeni özellik ile güncellendi!

Nokia ile ilgili gelen yeni sızıntılara göre bu amiral gemisi 2020 yılının ikinci yarısında gelecek. Bu gerçekten de şirketin çok fazla erteleme yaptığını gösteriyor. Muhtemelen Nokia virüs salgını ile ilgili işini garantiye almak istedi.