Nokia X2 Ne Zaman Tanıtılacak?

Nokia X2 Ne Zaman Tanıtılacak

Nokia’nın Android işletim sistemli Nokia X2 modelinin tanıtım tarihi belli oldu. Nokia X’in yerini alacak olan Nokia X2, önümüzdeki hafta içerinde resmen tanıtılacak.

Nokia, geçtiğimiz yıl sürpriz bir hamleyle Android işletim sistemli akıllı telefon pazarına giriş yapmıştı. Bütçe dostu sınıfta yer alan Nokia X serisi, uygun fiyatıyla kullanıcılara farklı bir deneyim sunuyor. Açık kaynak kodlu Android işletim sistemini kapalı hale getiren Nokia, Jelly Bean sürümü üzerine geliştirdiği Nokia X platformuyla birlikte geliyor.  Nokia X’in yerini alacak olan Nokia X2 modelinde de aynı yapı kullanılacak.

Nokia-X2-Ne-Zaman-Tanıtılacak

Nokia ve Microsoft cephesi resmi olarak duymasa da, “Green with envy” sloganıyla birlikte Nokia X2’nin tanıtım posteri Nokia’nın web sitesinde yerini aldı. Nokia çeşitli değişiklikler yaptığı Nokia X2 modelinin 24 Haziranda tanıtılması bekleniyor. Nokia X2’deki değişiklikler arasında daha büyük ekran, yer değiştirilen güç tuşu, daha hızlı işlemci ve 1GB RAM yer alıyor. Nokia X2 ile ilgili ayrıntılı bilgilere Salı günü kavuşacağız.

Breaking Bad Yeniden Geliyor!