Nokia Steel HR satışa sunuluyor

Ekran Resmi 2017 11 16 11.31.25

Akıllı saat pazarının gün geçtikçe daha da büyük bir hacme kavuştuğu inkar edilemez bir gerçek. Pazardaki kar marjının artması, sektördeki firmaların da çoğalmasına katkı sağlıyor. İlk etapta akıllı saat pazarındaki firma sayısı bir eldeki parmak sayısını geçmezken, şimdilerde ise klasik saat üreticileri bile yavaş yavaş bu sektöre doğru kaymaya başlamış durumda. Akıllı saat pazarında yeni isimlerden birisi de Nokia. Finli üretici bu sene içerisinde Withings’i satın aldığını açıklamıştı. Daha çok sağlık ekipmanlarıyla ön plana çıkan Withings, HR isimli saat modeliyle de bilinen bir firmaydı. Nokia, daha önce Withings logosu ile satışa sunulan HR’ı tekrardan sahneye çıkartmaya hazırlanıyor. Klasik görünümü ile dikkat çeken Nokia Steel HR, aynı zamanda akıllı saat fonksiyonlarına da sahip.

Hem klasik, hem akıllı; Nokia Steel HR

Nokia’nın yeni akıllı saatini türevi modellerden ayıran en önemli özelliği klasik bir görünüme sahip olması. Saatin üst tarafında yuvarlak bir dijital ekran bulunuyor. Bu dijital ekran sayesinde, telefonunuza gelen anlık bildirimleri saatinizden takip edebiliyorsunuz. Ayrıca bu ekran sayesinde, kalp atış hızınızı da kontrol edebiliyorsunuz.

Nokia Steel HR, pil ömrüyle de rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor. Normal kullanımda 25 gün boyunca şarj etmeden kullanabileceğiniz Steel HR, yoğun kullanımda ise 5 gün şarja ihtiyaç duymuyor.

Şimdilik belirli bölgelerde satışa sunulmuş olan Nokia Steel HR, 180 dolar / 190 euro / 170 poundluk fiyat etiketine sahip.

Android kullanıcıları tehlike altında