Nokia C20 Plus, Geekbench’te göründü

Nokia C20 Plus, Geekbench'te göründü

Nokia C20 Plus sonuçları, mütevazı bir performans sergileyerek Geekbench’te çıktı. Bir Android 11 Go Edition telefondan bekleyebileceğiniz herşey mevcut.

HMD Global’in Nokia C20 Plus adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Bu telefon, bazı temel özelliklerini ortaya çıkaran Geekbench kıyaslama platformunda göründü. Firma geçen ay G10, G20, C10 gibi bir dizi Nokia telefonu duyurmuştu. Nokia C20 Plus lakabı, C20’nin daha iyi bir versiyonu olacağını öne sürüyor. Nokia C20 Plus’ın Geekbench 5 listesine gelince, telefonun 3 GB RAM’e sahip olduğu ve Android 11 OS üzerinde çalıştığı ortaya çıkıyor.

Nokia C20 Plus, Geekbench'te göründü

Karşılaştırma, kesin yonga setini listelemiyor, sadece Unisoc tarafından yapılmış. Bununla birlikte, dört 1.6 GHz çekirdekli ve dört 1.2 GHz çekirdekli sekiz çekirdekli CPU ve bu sonuçların tümü, bunun normal Nokia C20’deki (özellikle bir Unisoc SC9863A) ile aynı yonga olduğunu gösteriyor. İlginç bir şekilde, Plus modelinin 3 GB RAM’i varken, vanilyalı kardeşi 2 GB ile zirvede. Bu, Go Edition modellerinin sahip olduğu şeyin üst ucunda, bu nedenle yonga seti aynı olsa bile, Plus modeli çoklu görevi daha iyi idare edecek. Önceki bir sızıntıdan, Nokia C20 Plus’ın bir çift kameraya (sadece bir kameradan) ve 5.000 mAh bataryaya (3.000 mAh’den kadar) sahip olacağını biliyoruz. 6.000 mAh ve parmak izi okuyuculu bir C30 modeli de olmalı. Bu model henüz Geekbench’te görünmedi. Tüm bu yeni modellerin henüz gerçek veya söylentilere göre lansman tarihi yok.

BionTech aşısı aile hekimleri tarafından uygulanacak: İşte yeni aşılama sistemi