Nokia C20 Plus duyurusu yapıldı: İşte ortaya çıkan tüm özellikleri

Nokia C20 Plus, Geekbench'te göründü

Merakla beklenen cihazlar içerisinde yer alan Nokia C20 Plus, bugün itibarıyla tanıtıldı. Özellikleri birçok kullanıcının dikkatini çekebilecek türden. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Son dönemlerin parlayan yıldızları içerisinde yer alan Nokia, yeni ürünlerle birlikte kullanıcıların sevgisini pekiştiriyor. Yeni tanıtılan cihaz ise birçok ek özellikle birlikte daha fazla dikkat çekecek gibi görünüyor. Nokia C20 Plus özelliklerinden ilki işletim sistemi olacak.

Android işletim sisteminin en yeni türü olan Android 11 bu cihazda kullanıma sunuluyor. Ayrıca 3 GB RAM ve 32 GB depolama önemli özellikler olarak karşımıza çıkıyor. Depolama konusunda bu cihaz için 256 GB’a kadar izin veriliyor. microSD kart yuvasını bunun için kullanmanız yeterli.

Nokia C20 Plus ek özellikler

Nokia tarafından geliştirilen yeni cihazda 3D oluklu tasarım bulunuyor. Dış kapının sağlam olduğunu söyleyebiliriz. Ekran ise 6,5 inç boyutunda. Ayrıca HD + LCD türünde olan ekran 5 MP ön kameraya sahip. Diğer özelliklerine bakıldığında bu kameranın yetersiz kaldığını söyleyebiliriz.

Nokia C20 Plus

Arka kamerada ise 8 MP birincil ve 2 MP derinlik birimleri dairesel bir kamera olarak yer alıyor. Ayrıca bu modelde ne yazık ki parmak izi okuyucusu bulunmuyor. Onun yerine biyometrik kilit açma için Face Unlock sistemi tercih edildi. Tüm bunlara ek olarak 3,5 mm kulaklık jakı bulunuyor.

Nokia C20, Bluetooth sertifikasını aldı

Nokia C20 Plus modelinin bataryası 4.950 mAh gücünde. Bu batarya ile tüm gün boyunca telefonunuzu şarja takmadan kullanabilirsiniz. Cihazın siyah ve mavi olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunuyor. Peki siz Nokia tarafından geliştirilen bu yeni model hakkında ne düşünüyorsunuz?