Nokia 8 vs Galaxy S8 karşılaştırması

nokia 8 vs galaxy s8 pp

#İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz gün tanıtılan Nokia 8’i, Samsung’un başarılı telefonu S8 ile kıyaslıyoruz. İşte Nokia 8 vs Galaxy S8 karşılaştırması!

HMD Global bünyesinde eski günlerine dönmek isteyen Nokia, geçtiğimiz gün yeni amiral gemisi modelini tanıttı. Nokia 8 ismi ile tanıtılan yeni model temel hatları ile beklentilerin bir tık gerisinde kaldı. Bu yazımızda Nokia 8 vs Galaxy S8 karşılaştırması ile hangi cihazın daha mantıklı bir seçim olacağını sizlerle paylaşacağız.

Malum Galaxy S8 raflardaki yerini alalı uzun zaman oldu. Snapdragon 835 ile satışa sunulan ilk akıllı telefon olan Galaxy S8, hali hazırda ülkemizde 3599 TL’lik fiyat etiketiyle satılmakta. Elbette, bazı distribütörler yurt dışından getirdikleri S8 modellerini daha da ucuza satabiliyorlar. Fakat bu cihazlar Samsung Türkiye garantisi altında bulunmuyor.

Asıl konumuza yani Nokia 8 vs Galaxy S8 karşılaştırması ile ilgili olaya dönecek olursak, telefonları tasarım, teknik özellikler ve fiyat başlıkları altında kıyaslayacağız. Lafı daha fazla uzatmadan karşılaştırmamıza başlayalım.