No Man’s Sky Çıkış Tarihi Belli Oldu

no mans sky

E3 2014’te tanıtıldığı günden beri heyecanla beklenen No Man’s Sky’ın çıkış tarihi belli oldu. Çıkış tarihiyle ilgili detaylar Amazon’dan geldi.

Hello Games tarafından geliştirilen No Man’s Sky, tanıtıldığı günden beri birçok oyun meraklısı tarafından heyecanla bekleniyor. Son yılların en ilgi çekici bağımsız oyunlarından biri olan yapımın PS4 ve PC’ye yönelik olarak satışa sunulacağı biliniyor. Ancak oyunun tam olarak ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyordu. Amazon’da yer alan yeni bir ilan sayesinde oyunun çıkış tarihi sonunda belli oldu.

No_Mans_Sky_2

Amazon’a göre oyun 21 Haziran’da raflardaki yerini alacak. Oyun için önsiparişler ise çok yakında başlayacak. Hello Games henüz bu çıkış tarihini onaylamış değil. Ancak bilginin Amazon gibi güvenilir bir kaynaktan gelmesi çıkış tarihinin doğru olduğunu düşündürüyor. Yine Amazon tarafından gelen bilgilere göre oyunun fiyatı 60 dolar veya Euro olacak. İlk olarak E3 2014’te tanıtılan oyunda kullanıcılar farklı gezegenleri ziyaret ederek birbirinden özel maceralara atılabilecekler. Oyunun ileride sanal gerçeklik cihazları ile de uyumlu hale gelebileceği söyleniyor.