Nissan Juke Yenilendi!

nissan juke

Nissan’ın crossover segmentinde önemli satış başarılarına imza atan sıra dışı modeli Juke, geçirdiği makyajın ardından zengin bir donanım ve aksesuar listesiyle yollara çıktı.

Juke, ana hatlarını korumasına rağmen, küçük detaylar ve dokunuşlarla daha modern ve bir parça daha ağır bir görünüme kavuşmuş.

Kısaca bahsedecek olursak aracın dış tasarımındaki farklılıklar arasında önde yenilenen üst farlar, yeni ön ızgara ve tampon ile arkada LED teknolojisine sahip stop lambaları dikkat çekiyor. Farlar için Xenon opsiyonu da sunulurken, makyajla birlikte Juke yeni gövde renklerine kavuşuyor.

Toplam 10 gövde rengiyle satışa sunulacak olan güncel Juke’da en önemli devrim ise aracın daha fazla kişiselleştirilebilmesinde yatıyor.

2014 Nissan Juke NISMO RS 5

Far çerçeveleri, jant, ayna gibi çok çeşitli kısımlar gövdeden farklı renkte tasarlanabilirken, iç mekanda da bu farklı renk havalandırma ızgaraları, orta konsol kaplaması, vites topuzu ve koltuklar ile kapı kollarında kendisini gösteriyor.

Artan bagaj hacmiyle de öne çıkan araç, yine Note ve Qashqai ile hayatımıza giren Nissan’ın yenilikçi güvenlik donanımlarının tümüne sahip.

Juke modelinin hali hazırda ülkemizde satışa sunulan 1.5 dCi ve 1.6 X-Tronic versiyonlarına Temmuz ayındaki makyajla birlikte sürpriz bir motor seçeneği daha eklenecek.

Makyajlı Juke için önceki modele göre gerek viraj hakimiyeti, gerekse de yol tutuş açısından önemli bir mesafe katettiğini söylemek yanlış olmayacaktır.