Ninja cep telefonu numarasını paylaştı

ninja telefon

Hem renkli kişiliğiyle hem de oyunlardaki başarısı ile tanınan Ninja cep telefonu numarası ile ilgili ilginç bir paylaşım yaptı. Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitch ile çalışan ancak daha sonra da mikser platformuna geçen Ninja takipçi sayısını artırıyor. İşte haberimizin detayları.

Sosyal medyada popüler olmak isteyen herkesin mutlaka kullanıcılarla daha fazla etkileşim kurması gerekiyor. Bunun farkında olan Ninja, kullanıcı sayısını arttırabilmek için cep telefon numarasını Twitter adresi üzerinden paylaştı. Üstelik bunu hiç tereddüt etmeden gerçekleştirdi.

Ninja cep telefonu artık herkesin kullanımına açık

Ninja tarafından verilen cep telefonuna mesaj attığınızda sizleri etkileşim adı altında bir bölüme aktarıyor. Buraya tıkladığınızda ise Ninja sizlere kendisiyle konuşabileceğinizi ifade ediyor. Ona çeşitli sorular sorup cevaplar aldığınız bir platform olan bu bölüm, daha çok reklam amaçlı.

Microsoft Mixer de dahil olmak üzere Ninja’nın bütün hesaplarının adresi bulunan bu bağlantıda, istediğiniz her soruyu sorabiliyorsunuz. Microsoft Mixer platformunu kullandığı günden beri Ninja, reklama çok daha fazla önem vermeye başladı. Ayrıca şu anda kendisini takip eden kişi sayısı 2 milyona yaklaşmak üzere.

Sizce de Ninja, bu tür reklam çalışmaları ile doğru olanı mı yapıyor? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Twitch’i bırakan Ninja Mixer platformunda rekor kırdı