Nexus 5X ve Nexus 6P’nin kamerasından kareler!

6 nexus 5x nexus 6p

#İŞBİRLİĞİ

Google’ın yeni Nexus telefonları Nexus 5X ve Nexus 6P’nin satışa çıkmasıyla birlikte, cihazların kameralarına ait örnek fotoğraflar yayınlanmaya başladı. Google, yeni Nexus modellerinin kamerasını oldukça önemsiyor. Nexus 5X ve Nexus 6P kameralarıyla çekilmiş fotoğraflar, galerimizde.

6-nexus-5x-nexus-6p

Google, bu yıl ilk kez bir etkinlikte iki adet Nexus akıllı telefon duyurdu. Telefonlardan biri Nexus 5X, diğeri ise Nexus 6P olarak adlandırıldı. Teknik özellik ve boyut olarak farklı olsalar da cihazların kamerası aynı. Ufak detaylarda farklılık gösteren bu kameralardan çekilmiş örnek fotoğrafları sizler için derledik. İlerleyen sayfalarda Nexus 5X ve Nexus 6P isimli telefonların kameralarıyla çekilmiş fotoğrafları bulabilirsiniz. Galerimizde ilerlemek için görsellere tıklamanız yeterli. Fotoğraf hakkında söylemek istedikleriniz için yorumlar bölümünü kullanarabilirsiniz.

Fotoğraflar, karşılaştırma yapılabilmesi amacıyla birlikte verilmiştir. İlk fotoğraf Nexus 5X’e, ikinci fotoğraf ise Nexus 6P kamerasına aittir.