Nexus 6’nın Avrupa Çıkış Tarihi Ertelendi

nexus 6

Geçtiğimiz günlerde ABD’de ön siparişe sunulan Nexus 6’nın stoklarında yaşanan sıkıntılar telefonun Avrupa’daki çıkış tarihinin ertelenmesine neden oldu.

İnternet devi Google‘ın merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonu Nexus 6, 15 Ekim’de düzenlenen basın toplantısıyla resmi olarak tanıtıldı ve geçtiğimiz günlerde de ABD’de ön siparişe sunuldu. Uzun süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden Nexus 6 beklendiği gibi kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı ve ABD’de ön siparişe sunulmasından kısa bir süre sonra tükendi.

google-nexus-6

Yeni amiral gemisi akıllı telefonunun kullanıcılardan gördüğü bu yoğun ilgi Google’ın yüzünü güldürmüş olsa da, stok problemlerini de beraberinde getirdi. Motorola tarafından üretilen Nexus 6‘yı 3 Kasım’da Avrupa’da ön siparişe sunması beklenen Google, telefonun Avrupa’daki çıkış tarihini ertelemek zorunda kaldı. Google veya Motorola cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Motorola‘ya yakın kaynaklardan gelen bilgiler telefonun Avrupa çıkış tarihinin ertelendiğini ve telefonun 18 Kasım’da ön siparişe sunulacağını doğruladı.

Nokia Akıllı Telefon Pazarına Dönmeyi Planlıyor