Nexus 4 için Android 6.0 Marshmallow geldi!

nexus 4 android 6 0 cyanogenmod 13

En güncel Android sürümü olan Android 6.0 Marshmallow bugün itibariyle LG Nexus 4’e yüklenebilir. Nexus 4 için Android 6.0 Marshmallow sürümü artık mümkün.

LG üretimli Nexus 4, 2012 yılında piyasaya çıkmış, ülkemizde de satılmıştı. Google telefonu olarak bilinen Nexus cihazlar güncellemeleri anında almaları ile öne çıkıyor. Ancak Nexus 4 için 2015 yılı pek parlak geçmedi. Google I/O 2015’te duyurulan Android 6.0 Marshmallow sürümü, LG Nexus 4 için dağıtılmadı. Google, Nexus 4’ün Android 5.1.1 Lollipop sürümünde bıraktı. Eğer bir Nexus 4 kullanıcısıysanız size şimdi güzel haberi verelim.

Nexus 4 için Android 6.0 artık hayal değil!

Android’in en büyük platformlarından biri olan CyanogenMod 13 ile Nexus 4’ü güncelleyebiliyorsunuz. Custom ROM olarak tanımlanan ROM dosyaları yayınlayan CyanogenMod, güncel sürümünde Nexus 4 için Android 6.0 Marshmallow desteği vermeye başladı. İlgili ROM, LG veya Google tarafından yayınlanan resmi bir güncelleme değil ancak cihazınızın tüm özelliklerini etkin bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

3 yaşında bir telefonu güncellemek, eğer cihazı hala kullanıyorsanız sizin için güzel bir deneyim olabilir. Yeni sürümün özelliklerinden faydalanmak ve cihazınızı bir süre aktif şekilde kullanmak için Nexus 4’ünüze bu iyiliği yapabilirsiniz. Android 6.0 Marshmallow’un özellikleri bir yana aynı zamanda CyanogenMod 13’ün kendi özelliklerini de bu şekilde kullanabiliyorsunuz.

Görüntülü görüşme WhatsApp’a geliyor!