Android 6.0 Marshmallow neler getirecek?

android 6 0 marshmallow displays the date of the last security patch update 493288 2

Google’ın en son ki taşınabilir cihaz işletim sistemi Android 6.0 Marshmallow gelecek hafta pek çok cihaza çıkış gerçekleştirecek.

Nexus 5X, Nexus 6P’de; Android 6.0 Marshmallow ön yüklü olara satışa çıkacak. Yeni güncelleştirme cihazlara daha çok güvenlik önlemini vaat ediyor. Yeni güncelleştirmenin daha çok sistem güvenliği üzerine kurulduğu söyleniyor. Google, bu seferki güncelleştirmeleri hızlı bir şekilde kullanıcılara sunacak.

Tıpkı Apple’ın iPhone’larına yaptığı gibi. Android 6.0 Marshmallow; Android Lollipop 5.1.1’e göre daha az güncellenmiş bir sürüm olarak karşımıza çıkıyor. Ekstra özelliklerin olup olmadığını ise güncelleştirmenin cihazlara sunulması ile rahat bir şekilde anlayacağız.

android-6-0-marshmallow-displays-the-date-of-the-last-security-patch-update-493288-2

1 Ekim’de güncelleştirme dosyalarını yeni güncelleştirme ile hep beraber göreceğiz Kasım ayı ile beraber çoğu Androidli cihaza Android 6.0 Marshmallow gelmiş olacak. Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 2013 model ve Nexus 9 ile Nexus Player, 5 Ekim’de resmi olarak güncelleştirmeyi alabilecek. Dediğimiz gibi ne resmi ne de sızıntı olarak Android 6.0 Marshmallow ile ilgili pek fazla bir bilgiye sahip değiliz. İlerleyen zamanlarda daha çok bilgiye ulaşacağımızı umuyoruz.

Microsoft’un 950 ve 950 XL’i sitesinde ortaya çıktı!