Netflix’in rakibi Disney Plus abone sayısını açıkladı

disney

Disney dijital yayın platformu Disney Plus hakkında yeni açıklamalarda bulundu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Kısa bir süre önce Netflix’in sadece Google Play üzerinde 1 milyar indirmeyi aştığı açıklanmıştı. Elbette bu sayıya uygulamayı defalarca silip yükleyenler ya da farklı cihazları için defalarca yükleme yapanlar da dahildi.

Sonuç ne olursa olsun pandemi süreci ile birlikte Netflix abone sayısını önemli ölçüde arttırdı. Mevcut şartlarda Netflix’e rakip olabilecek ikinci bir platform da bulunmuyor.

Disney Plus güncel abone sayısı açıklandı

Gelecek hakkında konuşacak olursak, Disney+’ın Marvel dizileriyle birlikte önemli bir ivme yakalayacağını söyleyebiliriz. Lakin şuanda kullanıcıları bu platforma yöneltecek önemli bir yapım bulunmuyor.

Buna rağmen Disney’in dijital yayın platformu belli bir abone sayısına ulaşmış durumda. Yapılan açıklamada Disney+’ın şimdiden 60 milyondan fazla abonesi olduğu belirtiliyor.

disney plus

60 milyon ilk bakıldığında son derece iyi bir sayı gibi görünebilir. Lakin dijital bir platformda yayın yapmak hayli masraflı bir iş. Muhtemelen Disney şu anda bu işten büyük zarar ediyordur. Lakin az öncede belirttiğimiz üzere, önümüzdeki dönemde Marvel sinematik evren ile ilgili diziler yayınlandığında Disney+’ın abone sayısı da önemli ölçüde artacaktır.

Bu arada şunu da dip not olarak hatırlatalım. Disney Plus hali hazırda ülkemizde hizmet vermeye başlamadı. Lakin Disney’in dijital yayın servisi önümüzdeki dönemde mutlaka Türkiye’de de boy gösterecektir.

Huawei Band 4 Pro Türkiye’de de satışa sunuldu