Netflix iyi kadrosuna rağmen yeni filmiyle sınıfta kaldı

Netflix fiyatlarına zam geldi!

Netflix bir çok rakip ile karşı karşıya ve bu yüzden yeni yapımlar sunmak için elinden geleni yapıyor. İşte tüm detaylar.

Netflix yeni polisiye gerilim filmi Reptile, mevcut Rotten Tomatoes derecelendirmesine bakılırsa sınıfta kaldı. Yayın akışı devi bir çok rakip ile karşı karşıya geliyor ve sektörde daha öne çıkmak için yeni yapımlar sunmak zorundalar, ancak her ne kadar çabalasalar da ne yazık ki yeni filmleri sınıfta kaldı denebilir.  Yazıldığı sırada 42 eleştirmenin incelemelerinden %45 alan filmde, genç bir emlakçının korkunç cinayetini araştıran sert Dedektif Tom Nichols rolünde Oscar ödüllü Benicio Del Toro yer alıyor.

Netflix iyi kadrosuna rağmen yeni filmiyle sınıfta kaldı

Justin Timberlake kurbanın erkek arkadaşı Will Grady’yi canlandırıyor, Alicia Silverstone ise Tom’un karısı Judy Nichols’u canlandırıyor ve onlara Michael Pitt (Boardwalk Empire), Karl Glusman (The Bikeriders) ve Sky Ferreira gibi yardımcı oyuncular da karşımıza çıkıyor. Zengin oyuncu kadrosuna rağmen sevilmeyen film düşük puanlar aldı. Reptile hakkında yorumlar ise şu şekilde: “Reptile yavaş ilerleyen bir film ancak pek de şaşırtıcı olmayan bir sonuca ulaşıyor. Büyük final, Bob Dylan’ın, Sam Peckinpah’ın Pat Garrett ve Billy the Kid için yazdığı ‘Knockin’ on Heaven’s Door‘ adlı eserinde de görülmüştü, bu sebeple orijinal de değil. Netflix oyuncu kadrosu ile zayıf senaryoyu bastırmaya çalışmış ancak ne yazık ki başarısız olmuş.”

Apple, iPhone 15’lerin ısınma problemleri için Instagram’ı suçladı!