Netflix yeni John Wick benzeri yapımı ile rekor kırdı

Netflix yeni John Wick benzeri yapımı ile rekor kırdı

Netflix yeni yapımları ile beğenileri üzerine toplamaya devam ediyor. John Wick benzeri bir yapım şimdi rekor kırdı. İşte tüm detaylar.

Afrika’nın en kalabalık ülkesindeki yolsuzluk ve polis vahşetine ilişkin sürükleyici bir hikayeyi anlatan Nijerya yapımı aksiyon gerilim filmi, dünya çapında Netflix listelerinde rekor izlenme sayılarına ulaştı. Film, Nijerya’nın hızla büyüyen film endüstrisinin gücünü ve potansiyelini gösterdi. “The Black Book” isimli yapım internet yayın dünyasını kasıp kavurdu, üç hafta boyunca platformun dünya çapındaki en iyi 10 İngilizce oyunu arasında yer aldı ve ikinci haftada 3. sıraya yükseldi.

Netflix yeni John Wick benzeri yapımı ile rekor kırdı

Netflix’e göre, 22 Eylül’de yayımlanmasından yalnızca 48 saat sonra 5,6 milyon izlenme elde etti ve ikinci haftasında 69 ülkede en iyi 10 yapım arasında yer aldı. Yapımcı Editi Effiong Associated Press’e şunları söyledi: “Filmler izleyiciler için yapılır ve bir filmin izleyici kitlesi ne kadar büyükse mesajınızın iletme şansı da o kadar artar.” “Bizim için gerçek şu ki, Nijeryalılar tarafından yapılmış bir film yaptık.”

Nijerya’nın film endüstrisi Nollywood, Kunle Afolayan’ın Aníkúlápó’sunun 2022’de vizyona giren ve Netflix’in küresel tablosunda 1 numaraya yükselen gerilim filmi “Living in Bondage” gibi filmlerle 1990’lardan bu yana küresel bir fenomen haline geldi. Yapım sayısına göre, yılda ortalama 2.000 filmin gösterime girmesiyle Hindistan’dan sonra dünyanın en büyük ikinci film endüstrisi.

Kendinden 23 yaş büyük bir kadınla evli olan Hollywood yıldızı çok mutlu