Netflix Formula 1: Drive to Survive geri geliyor

Netflix Formula 1: Drive to Survive geri geliyor

Motor sporlarının ABD’de daha büyük bir ilgi görmesine yardımcı olan belgesel dizisi Formula 1: Drive to Survive, beşinci sezonuyla 24 Şubat’ta Netflix platformuna geri dönecek. İşte detaylar.

Netflix ayrıca son bölümler için bir teaser yayınladı. Klip, F1’in 2022 sezonu için getirdiği önemli kural değişikliklerine ve düzenlemelerin sürücülerin ve üreticilerin puan durumu üzerindeki potansiyel etkisine odaklanıyor. Bu gösteri geri dönene kadar, Drive to Survive yapımcılarından bir tenis belgeseli olan Break Point’e göz atarak kendinizi toparlayabilirsiniz. İlk beş bölüm Cuma günü yayınlanacak ve sezonun geri kalanı Haziran ayında başlayacak. Drive to Survive ekibinin PGA Tour’daki golfçülere odaklanan benzer bir şovu olan Full Swing, 15 Şubat’ta başlayacak.

Netflix Formula 1: Drive to Survive geri geliyor

Açıkçası Netflix son dönemlerde fazlasıyla anime yapımlarına odaklandığı için bu hamle de oldukça şaşırtıcı diyebiliriz. Asya yapımlarına ağırlık veren yayın akışı devi Squid Game başarısından sonra bu odağını daha fazla arttırdı. Bu kapsamda animeden uyarlama yapımları da bünyesine ekleyen platform şimdi araba severleri de memnun edecek belgeselleri ile gelmeyi hedefliyor. Açıkçası yayın akışı devleri arasında artık ciddi bir rekabet söz konusu oldu. Bildiğiniz üzere Disney+ da piyasaya sürüldüğünde artık şirketler daha ön plana çıkmak için farklı içerikleri eklemeye kararlı görünüyorlar. Bu kapsamda Formula yapımı da tutacak mı hep beraber göreceğiz. Yeni sezon yakında gelecek.

Bilgisayar sektörü şimdiye kadarki en büyük düşüşünü gördü