Netflix bunu da yaptı! İzleyicileri rehin aldı

LCDP S05 E04 20201015 063 tamaraarranz scaled

Geniş biz izleyici kitlesi olan popüler dizi La Casa de Papel geçtiğimiz günlerde beşinci sezonu ile seyircinin karşısına çıktı.

Netflix bunu da yaptı! İzleyicileri rehin aldı. Netflix’te yayınlanan dizi yeni sezonun da başlaması ile gündem oldu. Netflix yeni sezonu yayınlanan La Casa De Papel dizisi hakkında en çok spoiler veren 100 izleyiciyi tespit ederek rehin aldı.

Dünyaca ünlü dijital yayın platformu Netflix La Casa de Papel dizisinin beşinci ve son sezonunun ilk beş bölümünü yayınladı. Dizi film platformu Netflix spoiler sızdırılmasına karşı dizinin konseptine uygun bir önlem aldı. İtalya’da La Casa de Papel hakkında en çok spoiler veren 100 izleyici Netflix tarafından tespit edildi ve uçakta 5 saat boyunca rehin alındı.

Netflix bunu da yaptı! İzleyicileri rehin aldı

İzleyicilerin spoiler almasına engel olmak isteyen Netflix tespit ettiği en çok spoiler veren 100 kişiyi dizinin özel gösterimi için yapılacak bir etkinliğe davet etti.

Özel gösterim için 3 Eylül’de Cenova havaalanına gelen Netflix’in çağırdığı 100 izleyiciye Madrid’e uçacakları bilgisi verildi ve izleyiciler Madrid’e uçacakları bilgisiyle uçağa bindi. Ancak yeni bölümleri izlemek için uçağa binen La Casa de Papel izleyicileri beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. İzleyiciler özel gösterimi Madrid’de değil uçakta izledi. Telefonların uçak modunda olması sebebiyle spoiler paylaşımı yapılamadı. Dizideki Money Heist çetesi gibi giyinmiş bir ekip tarafından uçakta rehin alınan izleyiciler beş saat boyunca havada kalıp dizinin yeni bölümlerini izlediler.

Microsoft, ilk Windows 11 reklamını yayınladı!