Neslican Tay filmi için ilk teaser yayınlandı

Neslican Tay filmi için ilk teaser yayınlandı

Demir Kadın Neslican filminden ilk görüntüler geldi. 2022 yılında vizyona gireceği açıklanan Demir Kadın Neslican filminin teaser görüntüleri yayınlandı.

Neslican Tay filmi için ilk teaser yayınlandı. Neslican Tay Türk kanser aktivisti idi. Üç kez kanseri yenen Neslican Tay, sosyal medya üzerinde yaptığı yaşama azmi temalı paylaşımlarla tanınıyordu. Bu paylaşımlar pek çok kadına ve kanser hastasına ilham olmuştur. Neslican, hastalığının son bir yılını Rize ile İstanbul arasında gidip gelerek eğitimi ve tedavisi ile geçirdi. Kanserle mücadelesi sırasında hastalara verdiği moral ve destek ile tanınan Neslican milyonlarca insanın sevgisini kazandı.

Durumu kötüleşince 15 Eylül 2019’da İstanbul’daki özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Neslican Tay 2019 Eylül ayında doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bu durum sevenlerini yasa boğdu. Neslican Tay, binlerce seveninin katılımı ile Rize’de toprağa verildi.

Neslican Tay filmi için ilk teaser yayınlandı

 

Demir Kadın Neslican, kanser tedavisi gördüğü sırada yaşama tutunma mücadelesiyle insanlara umut olan Neslican Tay’ın hayat hikayesini konu ediyor. Kanser teşhisi konmasıyla başlayan zorlu tedavi süresinin aktarıldığı filmde, Neslican’ın bu süreçte yaşadıkları, yaşama tutunma mücadelesi gözler önüne seriliyor.

Başrolünü Naz Çağla Irmak’ın oynadığı filmin fragmanı “Ben Neslican Tay, Yaşadıklarım Değil Mücadelem Çok Güzel” başlığıyla Neslican Tay’ın YouTube kanalından yayımlandı. Film 7 Ocak 2022’de vizyona girecek.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını ‘askıya aldı’ işte detaylar