Android için en iyi 5 dosya yöneticisi!

android dosya yonetici

#İŞBİRLİĞİ

Android işletim sisteminin en önemli özelliği olan dosyaları gezinme için kullanabileceğiniz uygulamaları derledik. Android işletim sisteminin en iyi 5 dosya yöneticisi bu galerimizde bulabilirsiniz. 

android-dosya-yonetici

Özgür yazılım Android’in sağladığı önemli özelliklerden biri olan dosyalara erişme, bazı uygulamalar ile çok daha rahat yapılabiliyor. Kimi telefon üreticileri kendi uygulamalarıyla buna izin verirken, bazılarında böyle bir uygulama yer almıyor. Ancak bir dosya yönetici uygulamasına her zaman ihtiyaç duyulabiliyor. Örneğin indirdiğiniz bir PDF dosyasını e-posta ile göndermek istediğinizde bunu dosya yönetici uygulaması olmadan yapmanız oldukça zor. Veya sürekli Word, Excel ve PowerPoint gibi ofis dökümanları ile çalışmanız gerekiyorsa bu dosyaların birkaçına her an erişmek isteyebilirsiniz.

İlerleyen sayfalarda Google Play Store üzerinde yer alan ve Android’in en beğenilen 5 dosya yönetici uygulamasını bulabilirsiniz. Eğer bu uygulamalar haricinde sizlerin önermek istediği uygulamalar varsa, yorumlar bölümünden bize iletebilirsiniz.