Mozilla Firefox Çok Yakında iOS’a Taşınacak

Dünyanın en popüler internet tarayıcıları arasında yer alan Mozilla Firefox’un çok yakında iOS kullanıcılarının da beğenisine sunulacağı açıklandı.

Masaüstü bilgisayar kullanıcılarının internet tarayıcıları konusundaki ilk tercihleri arasında yer alan Mozilla Firefox, dünyanın en popüler mobil işletim sistemleri arasında yer alan iOS‘un kullanıcılarına şu ana kadar ulaşamamış olsa da bu durum çok yakında değişecek. TechCrunch tarafından yer verilen yeni bir haber, iOS için resmi bir uygulama hazırlayan Mozilla’nın yeni uygulamayı test edecek iPhone ve iPad sahiplerine davetiye göndermeye başladığını ortaya çıkardı.

mozilla_firefox

Genel olarak bir anket niteliğinde olan Mozilla Firefox davetiyelerinde kullanıcılara hangi iOS cihazı kullandıkları, Mozilla Firefox‘un asıl internet tarayıcıları olup olmadığı ve iOS uygulamaları hakkındaki genel görüşleri soruldu. Kullanıcıların bu Beta sürecine katılmak için tek yapmaları gerekenin iOS 8 işletim sistemli bir cihaza sahip olmak olduğunu hatırlatan Mozilla sözcüsü, test aşamasında sona gelindikten sonra resmi iOS uygulamasının genel kullanıcı kitlesine sunulacağını açıkladı.

iOS için resmi bir Firefox uygulaması hazırlayacağı uzun süredir konuşulan Mozilla’nın nihayet Beta aşamasına geçmiş olması, popüler internet tarayıcısını mobil cihazlarında da kullanmak isteyen Apple kullanıcılarını fazlasıyla memnun etti.

Rise of the Tomb Raider’dan Yeni Görüntüler