Motorola Razr Pro özellikleri netleşiyor

Motorola Razr 2022

Motorola’nın merakla beklenen iki modeli Razr Pro ve Razr Lite’ın detayları netleşmeye devam ediyor.

Motorola Razr Pro özellikleri netleşiyor. Motorola, yeni telefonları Motorola Razr Pro ve Razr Lite’ın çıkış tarihini duyurdu. Bilgi kaynağı Max Jambor tarafından yapılan bir tweet’te, Motorola Razr Pro ve Motorola Razr Lite’ın 1 Haziran’da Madrid, İspanya’da tanıtılacağı belirtildi. Cihazların özellikleri hakkında bilgi verilmedi ancak Evan Blass tarafından şubat ayında paylaşılan bir görüntü de bu tarihi doğruladı.

Motorola Razr 2023

Geçtiğimiz hafta, Motorola Razr Lite’ın CAD renderlarının sızdırılması ile cihazın tasarımı hakkında bir fikir edinebildik. Ancak ne yazık ki, telefonun özellikleri hakkında bir bilgi verilmedi. Resimler, ince çerçeveli, dikey katlanabilir bir ekran, küçük bir kapak ekranı ve çift kamera birimi olduğunu gösteriyor.

Motorola Razr 2023 3

Motorola Razr Pro özellikleri netleşiyor

Razr Pro, son aylarda birçok sertifikada görülen Razr+ 2023 / Razr 40 Ultra gibi görünüyor. Rapora göre, cihaz, Full HD+ çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı sunan 6.7 inç katlanabilir OLED bir panele sahip olacak.

Cihazın arka panelinde, oldukça büyük bir kapak ekranı ve çift kamera birimi olması bekleniyor. Cihazın Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti ve 8 GB / 12 GB RAM ile güçlendirilmesi bekleniyor. 3.640 mAh bataryayla 33W hızlı şarj desteği sunan ve Android 13 işletim sistemiyle çalışan telefonun geri kalan özellikleri henüz açıklanmadı.

Motorola Razr 2023 4

Motorola’nın Razr Pro ve Razr Lite modelleri, yenilikçi tasarımları ve yüksek özellikleriyle dikkat çekiyor. Özellikle Razr Pro’nun büyük ekranı ve çift kamera birimi, kullanıcılara yüksek kaliteli bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Cihazların çıkış tarihlerine ve fiyatlarına dair daha fazla bilgi, lansmandan sonra ortaya çıkması bekleniyor. Motorola Razr Pro özellikleri netleşiyor.

Dünyanın en çok satış yapan akıllı telefon markaları belli oldu